Tilaus- ja toimitusehdot sekä maksu- ja toimitustavat

Käyttöehdot

HJ Autotalot Oy ylläpitää omaa verkkokauppaa. Verkkokaupassa asiointi edellyttää Asiakkaalta voimassa olevien myynti- ja toimitusehtojen hyväksymistä.

Jos sinulla on kysyttävää tilaukseen tai ehtoihin liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse myynti@hj-autotalo.com

Tilaus:
Tilauksen tekijän on oltava vähintään 18-vuotias ja tilauksen tekijä sitoutuu antamaan oikeat tiedot tilauksen yhteydessä. Tilauksen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle ja tiedot käsitellään luottamuksellisesti. Hyväksytystä tilauksesta asiakas saa tilausvahvistuksen sähköpostitse. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Tilausvahvistuksesta näet tilausnumeron ja laskun loppusumman. Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä.

Maksaminen:
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Verkkokaupassa maksetaan online maksuna. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Verkkopankit:
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksut Visa, Visa Electron, MasterCard tai American Express-korteilla:
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron, MasterCard tai American Express-kortilla, HJ Autotalot Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle.

Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Nämä toimitus- ja myyntiehdot ovat voimassa 01.01.2021 alkaen.